badge 25jaar

Sanitair Herentals

Bent u op zoek naar een ervaren sanitair installateur in de regio van Herentals? Wim Nys – ARW is gespecialiseerd in alles wat met sanitair en badkamerrenovaties te maken heeft. Hierbij kunt u denken aan het installeren van nieuw sanitair, aan- en afvoerleidingen, maar ook reparatie hoort bij onze werkzaamheden. Kortom, bent u op zoek naar een vakbekwame loodgieter die uw sanitair perfect installeert. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u vervolgens graag verder!

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Uw sanitair installateur in regio Herentals

Of u nu uw sanitair wilt vervangen, herstellen of nieuw wilt plaatsen, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van sanitair. Hierbij kunt denken aan onder andere lekkages, toilet vervangen of het installeren van een douche of wastafel. Wij zijn er voor u om alles goed te installeren. Uiteraard worden alle werkzaamheden netjes afgewerkt en opgeruimd, zodat u kunt genieten van uw nieuwe sanitair in uw woning in Herentals. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt eenvoudig met ons contact opnemen en dan denken wij graag met u mee, zodat u het gewenste resultaat opgeleverd krijgt.

ARW & Nys – uw sanitair installateur in Herentals

U kunt niet alleen bij ons terecht voor alles op het gebied van sanitair. Wij zijn ook gespecialiseerd in badkamerrenovaties, verwarming installaties en het plaatsen van ramen en deuren. Bent u nieuwsgierig geworden in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de installatie van nieuw sanitair of de reparatie van uw huidige sanitair. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen om de opties door te spreken. Wij leveren uitsluitend maatwerk en komen graag bij je langs om een aangepaste offerte op maat te maken. Daarnaast hanteren wij een scherpe prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met de concurrenten. Informeer vrijblijvend en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.