badge 25jaar

Sanitair Lier

Woont u in de regio van Lier en bent u op zoek naar een ervaren sanitair installateur? Bij Wim Nys -ARW zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het installeren van sanitair, maar ook aan- en afvoerleidingen. Wij zorgen ervoor dat uw sanitair netjes wordt geplaatst en alles helemaal in orde is voor u! U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en wij helpen u vervolgens graag verder!

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Uw sanitair installateur in regio Lier

Wilt u nieuw sanitair laten installeren in uw woning, of juist oud sanitair vervangen of herstellen. Ons ervaren team is gespecialiseerd in alles op het gebied van sanitair. Hierbij kunt u denken aan het installeren van een nieuwe douche of wastafel, maar ook het vervangen van bijvoorbeeld uw toilet of een lekkage probleem oplossen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten sanitaire oplossingen. Wij zorgen dat de werkzaamheden netjes worden afgewerkt en opgeruimd, zodat u weer kunt genieten van bijvoorbeeld nieuwe of gerepareerde sanitair. U kunt eenvoudig met ons contact opnemen en dan denken wij graag met u mee, zodat u het gewenste resultaat opgeleverd krijgt. Wij komen uiteraard ook graag bij u langs in Lier, om het vraagstuk met u te bespreken.

ARW & Nys – uw sanitair installateur in Lier

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het installeren van nieuw sanitair, maar wij zijn ook gespecialiseerd in badkamerrenovaties, verwarming installaties en het plaatsen van ramen en deuren. Dus wilt u een badkamerrenovatie combineren met nieuw sanitair? Geen probleem! Wij helpen u graag verder! . U kunt eenvoudig contact met ons opnemen om de opties door te spreken. Wij leveren uitsluitend maatwerk en komen graag bij je langs om een aangepaste offerte op maat te maken. Daarnaast hanteren wij een scherpe prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met de concurrenten. Informeer vrijblijvend en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt niet alleen in Lier op ons rekenen, maar ook alle omliggende regio’s!