badge 25jaar

Badkamer renovatie

Voor een badkamer renovatie ben je bij ARW aan het juiste adres. Is je badkamer niet meer helemaal naar smaak of zijn bepaalde sanitaire elementen verouderd? Laat je badkamer dan deels renoveren of ga voor een totaalrenovatie van je badkamer. Onze samenwerking met gerenommeerde leveranciers en onze jarenlange ervaring met elk aspect van een badkamer renovatie laten ons toe om je badkamer van A tot Z te vernieuwen, op een zo kort mogelijke tijd. Daarnaast profiteer je ook nog eens van 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken, bovenop de waarborg van sanitaire toestellen.

Vraag een offerte aan Contacteer ons

ARW, specialist in badkamerrenovaties

ARW staat voor puur vakmanschap. Met meer dan 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op een vakkundige badkamer renovatie. Onze specialisten plaatsen je nieuwe badkamer geheel naar jullie wens. Daarnaast wordt er bij alle badkamerrenovaties alleen gebruik gemaakt van topmaterialen.

Wij verzorgen zelf de afbraakwerken, elektriciteit, loodgieterij, vloer- en tegelwerken en alle andere werken die nodig zijn voor een volledige of een gedeeltelijke badkamerrenovatie in Antwerpen en omgeving.

Neem contact met ons op en zet je badkamer renovatie in werking! Meer informatie over de mogelijkheden voor je project én een vrijblijvende offerte, vind je bij ARW.

Vraag een offerte aan Ontdek onze werkwijze

De mogelijkheden van een badkamer renovatie

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een badkamer renovatie. Wil je bijvoorbeeld een complete renovatie uitvoeren, een badkamer laten vergroten of gedeeltelijk een badkamer renoveren? Alles is mogelijk bij ARW.

Kleine badkamer renoveren

Een kleine badkamer renoveren? Ook dit is mogelijk bij ARW. Wij kunnen je eventueel helpen bij het vergroten van de badkamer of bij het herindelen van de badkamer. Ook kun je kiezen voor een kleine badkamer renovatie door alleen een paar sanitaire onderdelen te vervangen. Denk hierbij aan een nieuwe inloopdouche, een nieuw toilet of een nieuwe wastafel. Je bepaalt geheel zelf hoe je de badkamer wilt renoveren.

Nieuwe badkamer plaatsen

Zijn jullie reeds verhuisd of wonen jullie al een aantal jaren in jullie huis, maar is de badkamer niet naar jullie smaak? Ga dan voor een totaalrenovatie van de badkamer. Een nieuwe badkamer is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Ga je voor een strakke en moderne badkamer of voor een badkamer in landelijke stijl? Bij ARW is het allemaal mogelijk.

Badkamerrenovatie bij u in de regio?

Naast Lier verzorgen wij ook badkamerrenovaties in TemseKontichHerentalsAntwerpenBorgerhoutEdegemenWesterlo en nog veel meer regio's

Badkamer renovatie prijs

De prijs van een badkamer renovatie hangt af van verschillende factoren. De materiaal- en stijlkeuze zijn onder andere van invloed op de prijs van een badkamer renovatie. De prijs is verder ook afhankelijk van de renovatie. Wanneer je een totaalrenovatie badkamer wilt, dan is de prijs natuurlijk wat hoger dan wanneer je maar een gedeelte wilt renoveren. Ook de grootte van de badkamer speelt een rol. Wij hebben al talloze badkamerrenovaties mogen verzorgen. De prijs van een badkamer renovatie ten opzichte van een andere badkamer renovatie kan enorm verschillen van elkaar. Voor een specifieke prijsopgave kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Onze werkwijze

Een nieuwe badkamer in 7 stappen

Je nieuwe badkamer moet een zorgeloze ervaring zijn, van voorbereiding tot uitvoering van de badkamerrenovatie en oplevering. Ontdek hier hoe leuk een renovatie met ARW - Jouw Vakman kan zijn.

werkwijze0

1. Eerste kennismaking

Bij jouw thuis of in onze showroom te Lier. Vertel ons je droom, breng eventueel een ruwe schets en afmetingen mee, en wij geven je inspiratie.

werkwijze1

2. Vrijblijvende offerte

Binnen de week na ons eerste gesprek ontvang je een gratis offerte voor de badkamerrenovatie. Zo krijg je een realistisch beeld van de realisatie.

werkwijze2

3. Ontwerp in 3D

Offerte akkoord? Dan gaan we aan de slag. Dankzij een driedimensionaal ontwerp zie je perfect hoe je badkamer er zal uitzien. Samen bepalen we de opstelling.

werkwijze3

4. Keuze van de materialen

Eenmaal het plan gemaakt, adviseren we je bij de keuze van je sanitaire toestellen en tegels via onze partners. Van kranen, douche tot wastafels en meer.

werkwijze4

5. Planning en startdatum

Samen overlopen we nogmaals je materiaalkeuzes. Die gaan nu mee in de definitieve offerte en orderbevestiging. De badkamerrenovatie wordt ingepland.

werkwijze5

6. Badkamer make-over

Onze vakmensen zorgen voor een heuse transformatie. Afbraak, sanitair, pleisterwerk, tegels, elektriciteit en schilderwerken werken we af tot in de puntjes!

werkwijze6

7. Oplevering

De nieuwe badkamer is geïnstalleerd, de renovatie is uitgevoerd, de werken zijn netjes afgerond met oog voor detail. Na een laatste inspectie zijn we klaar, vanaf nu is het genieten.

werkwijze7

8. Genieten

Dankzij ARW geniet je jaren zorgeloos van je nieuwe badkamer. Dankzij 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken, bovenop de waarborg voor sanitaire toestellen.

Realisaties

Bekijk onze referenties

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen