badge 25jaar

Een zorgvuldige badkamerrenovatie van a tot z

De volledige renovatie van je badkamer is het stokpaardje van ons team. Onze samenwerking met gerenommeerde leveranciers en onze jarenlange ervaring met elk aspect van een renovatie laten ons toe om je badkamer van a tot z te vernieuwen, op een zo kort mogelijke tijd.

Wij verzorgen zelf de afbraakwerken, elektriciteitloodgieterijvloer- en tegelwerken en alle andere werken die nodig zijn voor een volledige badkamerrenovatie in Antwerpen en omgeving. Bij ARW in Lier nemen we het hele project voor onze rekening, onder het toeziend oog van onze zaakvoerders. Zij zijn jouw aanspreekpunt tijdens de renovatie en je garantie voor een vakkundige afwerking.

Neem contact met ons op via de gegevens op de contactpagina en zet je badkamerrenovatie in werking! Meer informatie over de mogelijkheden voor je project én een vrijblijvende offerte, vind je bij ARW.

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Onze werkwijze

Een nieuwe badkamer in 7 stappen

Je nieuwe badkamer moet een zorgeloze ervaring zijn, van voorbereiding tot uitvoering van de badkamerrenovatie en oplevering. Ontdek hier hoe leuk een renovatie met ARW - Jouw Vakman kan zijn.

werkwijze0

1. Eerste kennismaking

Bij jouw thuis of in onze showroom te Lier. Vertel ons je droom, breng eventueel een ruwe schets en afmetingen mee, en wij geven je inspiratie.

werkwijze1

2. Vrijblijvende offerte

Binnen de week na ons eerste gesprek ontvang je een gratis offerte voor de badkamerrenovatie. Zo krijg je een realistisch beeld van de realisatie.

werkwijze2

3. Ontwerp in 3D

Offerte akkoord? Dan gaan we aan de slag. Dankzij een driedimensionaal ontwerp zie je perfect hoe je badkamer er zal uitzien. Samen bepalen we de opstelling.

werkwijze3

4. Keuze van de materialen

Eenmaal het plan gemaakt, adviseren we je bij de keuze van je sanitaire toestellen en tegels via onze partners. Van kranen, douche tot wastafels en meer.

werkwijze4

5. Planning en startdatum

Samen overlopen we nogmaals je materiaalkeuzes. Die gaan nu mee in de definitieve offerte en orderbevestiging. De badkamerrenovatie wordt ingepland.

werkwijze5

6. Badkamer make-over

Onze vakmensen zorgen voor een heuse transformatie. Afbraak, sanitair, pleisterwerk, tegels, elektriciteit en schilderwerken werken we af tot in de puntjes!

werkwijze6

7. Oplevering

De nieuwe badkamer is geïnstalleerd, de renovatie is uitgevoerd, de werken zijn netjes afgerond met oog voor detail. Na een laatste inspectie zijn we klaar, vanaf nu is het genieten.

werkwijze7

8. Genieten

Dankzij ARW geniet je jaren zorgeloos van je nieuwe badkamer. Dankzij 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken, bovenop de waarborg voor sanitaire toestellen.

Realisaties

Bekijk onze referenties

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen