badge 25jaar

Sanitair Antwerpen

Bent u woonachtig in de omgeving van Antwerpen en bent u op zoek naar een sanitair installateur? Bij Wim Nys – ARW bent u op de juiste plek! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het installeren van uw nieuwe sanitair, aan- en afvoerleidingen. Onze professionals zijn vakbekwame loodgieters en ervoor zorgen dat uw nieuwe sanitair netjes geïnstalleerd wordt. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en wij helpen u vervolgens graag verder!

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Uw sanitair installateur in regio Antwerpen

Of u nu juist een loodgieter nodig heeft voor het vervangen, plaatsen of herstellen van sanitair. Ons team is gespecialiseerd in alles op het gebied van sanitair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekkage probleem, het vervangen van uw toilet of juist het installeren van nieuw sanitair zoals een douche of wastafel. Wij zorgen ervoor dat uw waterleidingen zorgvuldig en efficiënt aan – of verlegd worden. Ons team van installateurs installeren uw nieuwe douche, toilet, wastafel of ligbad netjes en vervolgens worden de werkzaamheden goed afgewerkt en opgeruimd, zodat u kunt genieten van uw nieuwe sanitair. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt eenvoudig met ons contact opnemen en dan denken wij graag met u mee, zodat u het gewenste resultaat opgeleverd krijgt.

ARW & Nys – uw sanitair installateur in Antwerpen

Naast het installeren van sanitair of het verhelpen van lekkage, zijn wij ook gespecialiseerd in badkamerrenovaties, verwarming installaties en het plaatsen van ramen en deuren. Bent u nieuwsgierig geworden in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de installatie van nieuw sanitair of de reparatie van uw huidige sanitair. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen om de opties door te spreken. Wij leveren uitsluitend maatwerk en komen graag bij je langs om een aangepaste offerte op maat te maken. Daarnaast hanteren wij een scherpe prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met de concurrenten. Informeer vrijblijvend en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.