badge 25jaar

Isolatietechnieken

Investeren in isolatietechnieken is een slimme keuze. Want de dag van vandaag moeten we zeer zuinig omspringen met energie. Deze is kostbaar en vooral duur geworden. Een goed geïsoleerd huis is van groot belang voor (ver)bouwers. In de eerste plaats niet voor de subsidies die je hiervoor krijgt – alhoewel die leuk zijn meegenomen – maar wel voor je eigen portemonnee.

Energiezuinig wonen begint in de eerste plaats met een goede toepassing van de modernste isolatietechnieken. Meer specifiek bij muurisolatiedakisolatie en raamisolatie. Daarnaast zijn er nog energiebesparende maatregelen zoals bijvoorbeeld voor panelen op zonne-energie (zowel elektrisch als met een zonneboiler).

ARW - Jouw Vakman in Lier beheerst alle isolatietechnieken tot in de puntjes. Wij volgen de meest actuele normen constant op. Neem contact met ons op en ervaar hoe wij het verschil maken met isolatietechnieken.

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen