badge 25jaar

Loodgieterij en sanitair

Met geschoolde loodgieters binnenin onze eigen rangen helpen we je ook graag verder met alles rond water, gas, loodgieterij, sanitair en CV te maken heeft in uw huis of onderneming.

Denk aan het bijleggen van een afvoer voor je wasmachine tot de volledige vernieuwing van je aan- en afvoernetwerk, plaatsen van een regenwaterrecuperatiesysteem, voorziening van gas voor je brander, kookfornuis, vervangen van oude boilers, doorstroomtoestellen, enz.

Want vaak vergeet men dat gas- en waterleidingen echt aan vernieuwing toe zijn. Als je drinkwater uit de waterleiding drinkt, dan dient deze leiding echt wel in orde te zijn. Al is het maar voor je eigen gezondheid.

ARW - Jouw Vakman in Lier staat je hierin bij met deskundig advies en doorwinterde vakmensen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij geven je graag meer informatie tijdens een goed gesprek (met koffie).

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen