badge 25jaar

Loodgieterij en sanitair

Bent u op zoek naar een sanitair installateur? Dan bent u aan het juiste adres! ARW is samen met Wim Nys een erkend installateur van sanitair. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van aan- en afvoerleidingen voor sanitair, als ook uw toestellen. Heeft u dus een professionele en vakbekwame loodgieter nodig voor het herstellen van lek of het installeren van aan- en afvoerleidingen? U kunt geheel vrijblijvend informeren en wij helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Loodgieter voor uw sanitair

Wij zijn specialist in het plaatsen, vervangen en herstellen van uw sanitair. Bent u bijvoorbeeld van plan uw toilet te vervangen, moet er iets gerepareerd worden of wilt u juist graag een nieuw sanitair? Ons team staat voor u klaar! Denk hierbij aan het verleggen van een leiding voor uw nieuwe bad, of juist het aanleggen van een nieuwe waterleiding. Ook voor het repareren van uw sanitair, kunt u ons inschakelen! Onze installateur zorgt ervoor dat uw douche, toilet, wastafels en ligbad goed geïnstalleerd worden en dat de leidingen goed aansluiten. Vervolgens wordt alles netjes afgewerkt, zodat u kunt genieten van uw nieuwe sanitair. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee.

ARW & Nys - uw sanitair installateur

Wanneer u geïnteresseerd bent in de installatie van uw nieuw sanitair, of juist de reparatie van uw huidige sanitair, kunt u geheel vrijblijvend met ons contact opnemen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in sanitair installaties, maar ook in badkamerrenovaties, verwarming installaties het plaatsen van ramen en deuren. Wij leveren uitsluitend maatwerk en komen graag bij je langs om een aangepaste offerte op maat te maken. Daarnaast hanteren wij een scherpe prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met de concurrenten. Het team van ARW-Nys staat voor u klaar om tot de voor u gewenste oplossing te komen. Bent u nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden en opties? Informeer vrijblijvend en wij geven u met plezier meer toelichting.

Onze regio's:

Sanitair Antwerpen, Sanitair Herentals, Sanitair Mechelen

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen