badge 25jaar

Sanitair Mechelen

Bent u op zoek naar een sanitair installateur in de omgeving van Mechelen? Dan bent u bij Wim Nys – ARW aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van uw toestellen, aan- en afvoerleidingen. Wilt u graag een professionele en vakbekwame loodgieter om uw sanitair te installeren of om een lekkage op te lossen? U geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en wij helpen u vervolgens graag verder!

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Uw sanitair installateur in regio Mechelen

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen, plaatsen en herstellen van sanitair in de regio’s Mechelen, Antwerpen, Lier, Herentals en Willebroek. Ons team van professionals staat voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld een lekkage probleem heeft, uw toilet wilt vervangen of juist op zoek bent naar nieuw sanitair. Wij leggen zorgvuldig en efficiënt nieuwe waterleidingen aan of verleggen juist huidige leidingen. Kortom onze installateurs zorgen ervoor dat uw douche, toilet, wastafel of ligbad goed geïnstalleerd worden, zodat u kunt genieten van uw nieuwe sanitair. Uiteraard wordt alles netjes afgewerkt, voordat wij weer naar de volgende klus gaan! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt eenvoudig met ons contact opnemen en dan denken wij graag met u mee, zodat u het gewenste resultaat opgeleverd krijgt.

ARW & Nys – uw sanitair installateur in Mechelen

Bent u nieuwsgierig geworden in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de installatie van nieuw sanitair of de reparatie van uw huidige sanitair. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen om de opties door te spreken. Naast de installatie van sanitair zijn wij ook gespecialiseerd in badkamerrenovaties, verwarming installaties en het plaatsen van ramen en deuren. Wij leveren uitsluitend maatwerk en komen graag bij je langs om een aangepaste offerte op maat te maken. Daarnaast hanteren wij een scherpe prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met de concurrenten. Informeer vrijblijvend en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.