badge 25jaar

Centrale verwarming

Als erkend installateur helpen we je graag met je centrale verwarming. Denk aan een nieuwe gascondensatieketel met hoog rendement. Deze zuigt je verse lucht rechtstreeks aan via een apart kanaal en ‘blaast’ de gevaarlijke CO²-gassen buiten in de open lucht. Resultaat: een aangenamer leefmilieu, comfort én financieel voordeel. De nieuwe gascondensatieketels zijn tegenwoordig compacter en krachtiger dan al hun voorgangers.

Omdat wij van oordeel zijn dat je niet alle gascondensatieketels van binnen en buiten kan kennen, specialiseren wij ons in het plaatsen van doorstroomtoestellen voor warm water en condensatieketels van enkele gerenommeerde merken.

Onze fabrikanten

Voor condensatietoestellen werken wij met Itho Daalderop en voor doorstroomtoestellen met Junkers en Vaillant. Elk van deze fabrikanten staat voor jarenlange ervaring, kwaliteit en service. Zo geniet je van een optimale verwarming aan een scherpe prijs.

Junkers is een vaste waarde op de Belgische markt. Junkers werkt volgens een consequent innovatief beleid, met de focus op efficiëntie in grote en kleine cv-toestellen.

Wat met onderhoud? Als de nummer 1 in centrale verwarming kan je ook rekenen op ARW voor het onderhoud en herstelling van alle ketels van onze fabrikanten. Verder plaatsen wij je volledig verwarmingscircuit bestaande uit convectoren, radiators, vloerverwarming, enz. of breiden het gedeeltelijk uit.

Bent u nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden en opties? Informeer vrijblijvend en wij geven u met plezier meer toelichting.

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen