badge 25jaar

Vloer, tegel, parket en laminaat

Op zoek naar tegels, vloeren, parket of laminaat? ARW - Jouw Vakman is helemaal thuis in vloer- en tegelwerken. Denk aan chappen en vloeren in natte bedding, verlijmen van tegels op droge chappe en bezetting, plaatsing in mortel, enz. En de keuze is enorm, zoals volkeramische tegels (grès cerame), monopressatura, faience, monocuisson, natuursteen, mozaïek. We bieden het allemaal.

Er zijn ook verschillende plaatsingspatronen mogelijk: recht, diagonaal, wildverband, halfsteensverband, romeins verband, om er maar een aantal te noemen. Jij kiest, ARW uit Lier plaatst.

Door de combinatie van vakmanschap en kwaliteitsmateriaal, door jou gekozen bij onze gerenommeerde tegelhandelaar, verzekeren wij je een succesvolle afwerking. Wees gerust, er is voor ieders budget wat wils. Liever iets anders dan een tegel of stenen vloer? Geen probleem! Wij plaatsen ook je parket en laminaat.

We leggen verder vloer op grote oppervlaktes in bedrijven. Je merkt dat de opties bijna eindeloos zijn. Vraag daarom snel meer informatie aan. Wij helpen je met plezier.

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen