badge 25jaar

Gyproc-wanden en -plafonds

Gyproc-wanden en -plafonds plaatsen we op speciaal ontwikkelde ‘metalstud’-profielen. Wanden voorzien we meestal van OSB (Oriented Strand Board) onder de gyproc. Deze geven een steviger karakter aan je wand. Een kader of schap stevig verankeren in je muur is voortaan een fluitje van een cent.

Alle naden smeren we tot driemaal af: tweemaal met een ‘jointfiller’ en eenmaal met een ‘finisher’. Je wanden en plafonds zijn zo schilderklaar of volledig uitgesmeerd met ‘fix en finish’, zodat je een mooi homogeen geheel krijgt dat je niet moet schuren.

De naden worden voorgesmeerd en afgewerkt met een gladde eindlaag. Ofwel manueel met pleisterwerk ofwel met machinaal met spuitplamuur. Je wanden en plafonds zijn nu klaar voor de schilderwerken.

Zowel bij gyproc als bij andere valse plafonds – die we bij ARW in Lier ook plaatsen – wordt de door jou gekozen verlichting vakkundig en volgens je wensen geplaatst.

We laten niets aan het toeval over. We zien erop toe dat je een topproduct krijgt, zodat je jaren kan genieten van je gyproc wanden en plafonds.Neem vrijblijvend contact met ons op voor de opties en mogelijkheden.

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen