badge 25jaar

Ramen en deuren op maat van je woning

DeceunickARW in Lier maakt alleen gebruik van topmaterialen voor al onze werken. Zo ook bij de plaatsing van ramen en deuren in je woning of bedrijf. Daarvoor rekenen we op de producten van Deceuninck en Reynaers, fabrikanten van aluminium en pvc-ramen en -deuren, met de focus op kwaliteit.

Aluminium ramen en pvc-ramen in Lier en omgeving worden door onze specialisten geplaatst op maat van je woning. Hoogrendementsbeglazing is standaard bij ARW, maar de keuze voor eventuele zonneschermen, rolluiken en verluchtingsroosters is volledig aan u. Dankzij onze ruime expertise in bezettingswerken ben je bovendien zeker van een perfecte afwerking rond je nagelnieuwe raam.

Ook voor aluminium deuren en pvc-deuren in Lier is ARW de perfecte partner. Onze ongeëvenaarde materiaalkennis en onze ervaring met binnenschrijnwerk zijn dé garanties voor een perfect afgewerkte voor- of binnendeur.

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Realisaties

Bekijk onze referenties

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen