badge 25jaar

Ramen en deuren

DeceunickRamen en deuren bepalen de uitstraling van je woning en kunnen je huis een volledig nieuw aanzicht geven. ARW in Lier maakt alleen gebruik van topmaterialen voor al onze werken. Zo ook bij de plaatsing van ramen en deuren in je woning of bedrijf. Daarvoor rekenen we op de producten van Deceuninck en Reynaers. Dit zijn fabrikanten van aluminium ramen en deuren en pvc ramen en deuren met de focus op kwaliteit.

Ramen en deuren op maat

Alle aluminium en pvc ramen en deuren worden door onze specialisten geplaatst op maat van je woning. Hoog rendement beglazing is standaard bij ARW, maar de keuze voor eventuele zonneschermen, rolluiken en verluchtingsroosters is volledig aan jezelf. Dankzij onze ruime expertise in pleisterwerken ben je bovendien zeker van een perfecte afwerking rond je splinternieuwe raam.

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Ramen en deuren prijzen

Alle prijzen van onze ramen en deuren hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met concurrenten. Vooral onze PVC ramen zijn zeer scherp geprijsd. Het grote voordeel van PVC ramen en deuren is dan ook dat dit materiaal een aantrekkelijke prijs heeft. Daarnaast heeft dit materiaal ook weinig onderhoud nodig en zijn de ramen en deuren zeer duurzaam. Ook de aluminium ramen en deuren zijn bij ARW zeer voordelig geprijsd. Deze ramen en deuren hebben een iets strakkere look dan pvc ramen en deuren. Ook dit materiaal heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Het voordeel is dat je deze ramen en deuren, net als PVC bijvoorbeeld, niet hoeft te schilderen. Daarnaast hebben deze ramen en deuren ook nog eens een lange levensduur.

ARW is de perfecte partner voor je ramen en deuren. Onze ongeëvenaarde materiaalkennis en onze ervaring met binnen schrijnwerk zijn dé garanties voor perfect afgewerkte ramen en deuren. Wij leveren uitsluitend maatwerk en komen graag bij je langs om een aangepaste offerte op maat te maken. Wij plaatsen ramen en deuren in de omgeving Lier, Antwerpen en Mechelen. 

Bekijk ook eens de pagina's voor specifieke informatie per regio. 

Ramen en deuren Lier
Ramen en deuren Antwerpen
Ramen en deuren Mechelen
Ramen en deuren Wommelgem
Ramen en deuren Schoten
Ramen Herentals
Ramen Heist-op-den-Berg
Ramen Putte
Ramen Temse
 

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Realisaties

Bekijk onze referenties

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen