badge 25jaar

Zonneboilers

Bent u op zoek naar een zonneboiler om uw sanitair water te verwarmen? Energiebesparende maatregelen zijn tegenwoordig erg in trek en zeer noodzakelijk geworden door de hoge energieprijzen. Door het plaatsen van een zonneboiler kan u aardig wat besparen op uw energiefactuur. U kan een keuze maken tussen een zonneboiler voor warmwaterproductie of een zonneboiler voor de combinatie warmwaterproductie en verwarmingsondersteuning. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt geheel vrijblijvend informeren en wij helpen u graag verder!

Waarom kiezen voor een zonneboiler?

Wilt u graag uw huis duurzamer maken, dan is een zonneboiler ideaal. Met een zonneboiler kunt u de energierekening aanzienlijk verlagen. De collectoren van de zonneboiler nemen warmte op uit de zon en transporteren dat naar de warmtewisselaar, met als resultaat warm water. Ook als de zon nauwelijks schijnt, kan een zonneboiler nog steeds warmte genereren. Met name tijdens de zomermaanden is een zonneboiler erg rendabel. Dan kan de boiler instaan voor de volledige productie van het warme water in huis. U zorgt dus voor eigen ‘gratis’ warm water. Daarnaast zijn er ook allerlei premies beschikbaar om milieuvriendelijke apparaten zoals zonneboilers aan te schaffen. Waardoor u voordeliger uit bent. De zonneboiler is dus heel milieuvriendelijk en weinig vervuilend.

Zonneboiler installateur

Wilt u graag meer weten over de installatie van een Zonneboiler. Bij ARW-Nys denken wij graag met u mee, om tot de beste oplossing te komen voor uw situatie. Denk hierbij aan welke zonneboiler het is voor uw huishouden. Het plaatsen van de collectoren en de installatie van de zonneboiler. Ons team staat voor u klaar om de zonneboiler netjes te installeren, zodat u vervolgens er het meeste profijt van heeft. Wij hanteren altijd een scherpe prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met de concurrenten en geven u met plezier meer toelichting. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het installeren van zonneboilers, maar ook in badkamerrenovaties, verwarming installaties en het plaatsen van ramen en deuren.

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen