badge 25jaar

Dakwerken

ARW in Lier is je partner voor verschillende dakwerken. We plaatsen platte daken en zorgen voor het aftimmeren van goten, het bekleden ervan, het plaatsen van afvoerbuizen, enz. Voor platte daken gebruiken we roofing die we in verschillende lagen vlamlassen, al dan niet voorzien van isolatie, koepels en dakdoorvoeren. Roofing en EPDM – rubberen dakafdichting met langere levensduur dan roofing – worden koud verlijmd.

Renoveren van je bestaand dak is ook geen enkel probleem. Als de dakconstructie het toelaat, werken we op de bestaande kepers, met afwerking zoals hierboven omschreven.

Vaak gaat het vernieuwen van een dak gepaard met isoleren. Ons team staat je hierin bij met raad en daad, we volgen de normen continu op. Er zijn diverse isolatiematerialen op de markt en samen bekijken we welke isolatie de beste is voor jouw woning.

Meer informatie over onze dakwerken?  Contacteer ons snel, we geven gericht advies en zorgen voor een vakkundige uitvoering.

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen