badge 25jaar

Over ons

Ramen, deuren, badkamerrenovatie en verbouwingswerken sinds 1992

Belgisch vakmanschap met Belgische producten: dat is het motto van ARW in Lier, Jouw Vakman voor verbouwingswerken en totaalrenovatie in Kessel, Lier, Antwerpen en omgeving. Voeg daarbij de no-nonsensementaliteit van een gezond en dynamisch familiebedrijf met 30 jaar ervaring en je begrijpt dat je renovatie- of nieuwbouwproject bij ons in goede handen is.

De zaakvoerders en hun team steken graag de handen uit de mouwen voor totaalprojecten van a tot z, de plaatsing van ramen en deuren, de renovatie van je badkamer en tal van andere werken. Kwaliteit en polyvalentie kenmerken ons bedrijf. Schakel ons in voor een perfecte afwerking van al je bouw-, afbraak- en renovatiewerken. Alles op maat van de klant!

Ons ruime aanbod zelf ontdekken? Laat je alvast inspireren door onze vele referenties en neem contact op met de zaakvoerders van ARW. Je bent ook altijd van harte welkom in onze nieuwe toonzaal te Lier.

Transparante werkwijze

Transparante werkwijze

Renoveren of verbouwen hoeft helemaal geen lastige klus te zijn. Transparantie en duidelijkheid van begin tot einde, daar staan we voor. Een duidelijk stappenplan loodst ons samen doorheen het project. Tijdens een eerste kennismaking bespreken we je dromen, en geven we je inspiratie. Binnen de week ontvang je een vrijblijvende offerte, gevolgd door een ontwerp in 3D bij een badkamer- of totaalrenovatie, en advies rond de materiaalkeuze. Starten maar, met die make-over. Bij oplevering inspecteren we of de werken netjes zijn afgerond, daarna is het aan jou: jaren zorgeloos genieten!

Gerenommeerde partners

Gerenommeerde partners

Wij maken alleen gebruik van topmaterialen. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerde merken van gerenommeerde partnerbedrijven. Fabrikanten die net als wij helemaal thuis zijn in ramen en deuren, sanitair, tegels en elektriciteit. Ook onze partners zijn erop gebrand om de beste kwaliteit te bieden. Denk aan Deceuninck, Reynaers, RG tegels, Azuleo, Schrauwen sanitair, Desco, Niko, enz. In combinatie met onze expertise is de perfecte afwerking van je project een rotsvast gegeven. Samen bekijken we welke duurzame materialen het beste bij jouw woning passen. Vraag naar onze partners.

Ons Team

jouri-ruelle302.jpg

Jouri Ruelle

bestuurder

0496 28 76 62

jouri@jouwvakman.be

mike-de-keyser303.jpg

Mike de keyser

zaakvoerder

0477 97 16 07

mike@jouwvakman.be

kevin-rossey.jpg

Kevin Rossey

Projectverantwoordelijke

0486 93 70 11

Kevin@jouwvakman.be

mark-milis.jpg

Mark Milis

projectverantwoordelijke

0474 62 14 75

mark@jouwvakman.be

johan-spaargaren.jpg

Johan Spaargaren

Projectverantwoordelijke

dave-de-keyser.jpg

Dave de Keyser

werfmedewerker

raf-van-win.jpg

Raf van Win

werfmedewerker

andy-mertens.jpg

Andy Mertens

werfmedewerker

frank-teunen-.jpg

Frank Teunen

Freelance medewerker

pascal-de-groelard.jpg

Pascal de Groelard

freelance medewerker

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen