Ventilatie installateur Lier

Woont u in de omgeving van Lier en bent u op zoek naar een ervaren en professionele ventilatie installateur? Wij van ARW & Nys hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het installeren van niet alleen ventilatiesystemen, maar ook in badkamerrenovaties, verwarmingsinstallaties en sanitair. Het is belangrijk dat u gezonde en veilige lucht kunt ademen wanneer u thuis bent of werkt. Goede ventilatiesystemen zorgen hiervoor. Wilt u graag meer weten over welke ventilatiesystemen wij installeren en wat voor u het geschikte systeem is? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen en wij helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Soort ventilatiesystemen voor u in Lier

Ventilatiesysteem D

Bij ons heeft de keuze uit de volgende ventilatiesystemen: Type D en type C. Ten eerste ventilatiesysteem D. Hoe werkt dit systeem precies? Veel mensen vinden dit systeem fijn, omdat er geen roosters geplaatst worden. Ventilatiesysteem type D werkt namelijk met ventielen. Deze worden geplaatst op het dak of in de muur en zuigen verse buitenlucht naar binnen en pompen de vervuilde binnenlucht naar buiten. Het grote voordeel van dit systeem is dat het hoogst mogelijke temperatuurcomfort wordt behaald en de balans tussen de aanvoer van buitenlucht en de afvoer van binnenlucht perfect voor u geregeld wordt.

Ventilatiesysteem C

Ten tweede, ventilatiesysteem C. Dit systeem werkt wel met roosters, die worden geplaatst in nattere ruimtes van uw woning in Lier. Denk hierbij aan badkamers, douchecabines en keukens. Deze roosters doen in principe hetzelfde als de ventielen van systeem D, zij voeren de vervuilde binnenlucht af en pompen verse buitenlucht naar binnen. Het systeem bedient u met een schakelaar. Vaak kunt u kiezen uit de volgende drie standen: Lage stand, midden stand en hoge stand.

Installatie van het ventilatiesysteem – Lier ARW & Nys

U kunt altijd contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee. Bent u er bijvoorbeeld nog niet helemaal uit welk systeem nu het beste past bij uw woning of wilt u graag meer weten over de verschillende systemen? Dan helpen wij u graag verder. Onze specialisten voorzien u van professioneel advies en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van ventilatiesystemen, maar ook in badkamerrenovaties, verwarmingsinstallaties en het plaatsen van ramen en deuren

Bekijk hier onze andere mogelijkheden die we aanbieden in lier: Aluminium ramen en deuren Lier Aluminium deuren Lier  | Badkamerrenovatie Lier Sanitair Lier | Aluminium ramen Lier