badge 25jaar

Ramen Herentals

Op zoek naar kwalitatieve ramen Herentals voor je renovatie of nieuwbouw? ARW Jouw Vakman biedt kwalitatieve ramen van Reynaers & Deceunick. Kies uit ons ruim assortiment pvc ramen en aluminium ramen. Een juiste keuze aan ramen is van essentieel belang aangezien deze de uitstraling van je woning bepalen.

Ramen op maat

Onze vakmannen bieden graag de nodige ondersteuning bij je keuze van ramen voor je woning. Voor de plaatsing van aluminium of pvc-ramen maken wij alleen gebruik van topmaterialen van Deceuninck en Reynaers, kwaliteitsvolle fabrikanten van aluminium en pvc-ramen.

Je nieuwe ramen worden altijd geplaatst op maat van je woning. Bij ons is hoogrendementsbeglazing standaard, maar u kan ook kiezen voor extra zonneschermen, rolluiken en verluchtingsroosters. Dankzij onze ruime ervaring in bezettingswerken kan je bovendien rekenen op een perfecte afwerking rond je nieuwe ramen.

Bekijk ons aanbod Offerte aanvragen

Aluminium of pvc-ramen

Pvc ramen Lier

Pvc ramen van Deceuninck

PVC ramen bieden veel mogelijkheden voor je woning waarbij je kan rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding. We hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van pvc-ramen tijdens een renovatie of nieuwbouw. Wij werken met pvc ramen van Deceuninck om kwaliteit te garanderen voor je ramen. Bovendien zijn pvc ramen sterk isolerend en duurzaam. Met een ruim aanbod kleurcoatings voor je pvc ramen kan je perfect de gewenste uitstraling creëren voor je woning, of die nu strak, landelijk of klassiek is.

PVC ramen

Aluminium ramen Lier

Aluminium ramen van Reynaers of Deceuninck

Aluminium ramen zijn geschikt voor een hedendaagse en moderne look van je woning. Je kan bij ons terecht voor aluminium ramen van van Reynaers of Deceuninck, fabrikanten die focussen op kwaliteit. Geniet bovendien van een energiebesparende factuur door het plaatsen van aluminium ramen, wegens hun duurzame en sterk isolerende kwaliteiten. Onze aluminium ramen zijn steeds beschikbaar in 400-RAL kleuren. Zo kiest u steeds voor aluminium ramen die perfect passen bij uw type woning.

Aluminium ramen

Ramen plaatsen in Herentals

Onze ramen worden steeds geplaatst door gespecialiseerde vakmannen, die het project begeleiden van a tot z. Voor het plaatsen van ramen zijn wij actief in regio Herentals.

Bij ons kan je bij de plaatsing van je (nieuwe) ramen altijd rekenen op:

       
  • Transparante werkwijze: we voorzien een duidelijk stappenplan voor de plaatsing van je ramen. Tijdens een eerste kennismaking bespreken we je visie en bekijken we wat mogelijk is. Binnen de week ontvang je een vrijblijvende offerte met gespecialiseerd advies.
  •    
  • Topmaterialen: we werken alleen maar samen met gerenommerde partners en fabrikanten die net als wij helemaal thuis zijn in ramen. Zo werken we voor pvc  en aluminium ramen samen met Deceuninck en Reynaers.
  •    
  • Perfecte afwerking van je ramen.
  •    
  • Duurzame materialen die perfect bij de rest van je woning passen.

Kostprijs ramen

Graag meer informatie over ramen Herentals voor je woning? Vraag een offerte online of kom langs in onze toonzaal in Lier. Onze raamspecialisten helpen je graag verder.

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Vraag meer informatie

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen