badge 25jaar

Badkamerrenovatie Herentals

Droomt u van een nieuwe badkamer en bent u op zoek naar een professionele partner voor uw badkamerrenovatie in herentals? Onze ARW-vakmannen zijn gespecialiseerd in badkamerrenovaties in regio herentals. Wij bieden professionele ondersteuning voor het renoveren of vernieuwen van uw badkamer. ARW Jouw Vakman zorgt voor de badkamer van je dromen door een kwalitatieve badkamerrenovatie herentals.

Badkamerrenovatie herentals van A tot Z

Wij zijn specialist in badkamerrenovaties en het vernieuwen van je badkamer van A tot Z en zorgen voor uw volledige badkamerrenovatie.

 • Badkamer renoveren
 • Badkamer vernieuwen
 • Nieuwe badkamer installeren
 • Vloerwerken badkamer
 • Tegelwerken badkamer
 • Elektriciteitswerken badkamer
 • Sanitair badkamer
 • Bezettingswerken badkamer
 • ...

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Werkwijze badkamerrenovatie herentals

ARW Jouw Vakman garandeert een professionele afwerking en plaatsing van je badkamer of badkamerrenovatie herentals. Wegens onze jarenlange ervaring kan u ook bij ons terecht voor sanitair, elektriciteit, vloer- en tegelwerken voor het vernieuwen van je badkamer. Zelfs bezettingswerken en bepleistering voor je badkamerrenovatie is mogelijk om een optimale afwerking te garanderen.

Een gerenoveerde badkamer in 8 stappen

In 8 stappen zorgen wij voor een volledig gerenoveerde badkamer, volledig afgewerkt tot in de puntjes. Benieuwd naar onze werkwijze?

 1. Tijdens een eerste kennismaking in onze showroom of bij uw thuis vertelt u ons uw droom en geven wij u inspiratie.
 2. Binnen de week na onze eerste gesprek ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte voor uw badkamerrenovatie.
 3. Hebben we een akkoord? Dan gaan wij aan de slag met een driedimensionaal ontwerp waarbij je perfect ziet hoe uw nieuwe badkamer eruit zal zien.
 4. Eenmaal we een plan hebben, maken we een keuze van de materialen. We adviseren je bij de keuze van uw sanitaire toestellen en tegels via onze partners: van kranen, douche tot wastafels en meer.
 5. Samen overlopen we uw materiaalkeuzes en voegen deze toe in de definitieve offerte en orderbevestiging. De startdatum van uw badkamerrenovatie wordt ingepland.
 6. Onze ARW-vakmannen zorgen voor een volledige badkamer make-over en transformatie. Afbraak, sanitair, pleisterwerk, tegels, elektriciteit en schilderwerken werken we af tot in de puntjes!
 7. Uw nieuwe badkkamer is gerenoveerd en geïnstalleerd, de renovatie is uitgevoerd, de werken zijn netjes afgerond met oog voor detail en we hebben alles perfect afgewerkt. Na een laatste inspectie zorgen we voor de definitieve oplevering.
 8. Vanaf nu is het genieten. Dankzij 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken, bovenop de waarborg voor sanitaire toestellen, geniet u jaren zorgeloos van uw gerenoveerde badkamer..

Zet uw badkamerrenovatie vandaag nog in werking en geniet binnenkort van je nieuwe of vernieuwde badkamer. Wij realiseren een badkamerrenovatie op korte termijn in herentals. Geniet zorgeloos van uw badkamerrenovatie en reken op ons voor de professionele uitvoering en oplevering van uw badkamer. 

Ontdek onze werkwijze

Badkamerrealisaties herentals

Heeft u inspiratie nodig voor uw badkamerrenovatie of bent u benieuwd naar onze topmaterialen? Laat u dan inspireren door onze realisaties van badkamers en badkamerrenovaties en zet uw dromen om in concrete plannen.

Bekijk onze referenties

Vraag meer informatie

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen