badge 25jaar

Badkamerrenovatie Westerlo

Ben je van plan je badkamer te renoveren of wil je een nieuwe badkamer en ben je woonachtig in de omgeving van Westerlo? Dan kunnen wij als professionele partij met ons team van ARW-vakmannen je verder helpen met een specialisatie in het vernieuwen en renoveren van badkamers in de omgeving van Westerlo. Zo kunnen we jouw professionele steun bieden bij je badkamerrenovatie in Westerlo. Zo helpt ARW Jouw Vakman je met de renovatie van je oude badkamer tot de vernieuwde badkamer van je dromen!

Badkamerrenovatie Westerlo van A tot Z

ARW Jouw Vakman verzorgt gehele badkamerrenovaties van A tot Z in Westerlo en waarborgt daarbij de hoge kwaliteit.

 • Badkamers renoveren
 • Badkamers vernieuwen
 • Vloerwerken van badkamers
 • Tegelwerken badkamers
 • Installeren van nieuwe badkamers
 • Elektriciteitswerken badkamers
 • Bezettingswerken badkamersSanitair badkamers

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Werkwijze badkamerrenovatie Westerlo

Wij van ARW Jouw Vakman kunnen garantie geven voor een professionele afwerking en installatie van je nieuwe badkamer in Westerlo. Mede dankzij de lange tijd ervaring die we hebben kunnen we je ook sanitair, elektriciteit, vloer- en tegelwerken aanbieden voor de vernieuwing van je badkamer. Verder kunnen we ook bezettingswerken en bepleistering voor je badkamerrenovatie mogelijk maken om je te verzekeren van een optimale afronding.

Een gerenoveerde badkamer in 8 stappen

In 8 stappen renoveren of vernieuwen wij je badkamer tot een compleet afgeronde droom badkamer. Ben je benieuwd hoe we dat doen?

 • De eerste stap begint bij de eerste kennismaking in onze showroom of bij jouw op locatie waar je jouw badkamer dromen deelt en wij je graag extra inspiratie mee geven.
 • Na ons gesprek ontvang je binnen een week een gratis en vrijblijvende offerte van de plannen voor jouw badkamerrenovatie.
 • Ga je akkoord? Mooi! Dan gaan we meteen beginnen met een visueel driedimensionaal ontwerp waarbij je een duidelijk beeld krijgt je nieuwe badkamer.
 • Vervolgens komt het plan tot stand en wordt de keuze van de materialen gemaakt. We ondersteunen en adviseren je hierbij en bij de keuze voor je sanitaire voorziening en tegels via onze partners: Van kranen, wastafels tot een douche en nog meer.
 • Na overleg kiezen we het materiaal van je nieuwe badkamer en wordt deze toegevoegd aan de definitieve offerte en orderbevestiging. Daarna wordt de startdatum van jouw badkamerrenovatie ingepland.
 • Onze ARW-vakmannen verzorgen een complete badkamer transformatie en  make-over. Zo onder andere afbraak, tegels, elektriciteit, schilderwerken, pleisterwerk tot in de kleinste details!  
 • Wanneer de badkamer gerenoveerd en geïnstalleerd is zorgen wij voor een professionele afwerking tot in de kleinste puntjes! Na een laatste inspectie zorgen we voor een definitieve oplevering.
 • Nu alles af is kan je beginnen met het genieten van je nieuwe badkamer zonder zorgen! Je heb namelijk 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de bijbehorende waarborg voor sanitaire toestellen.

Begin vandaag nog aan de rennovatie van je badkamer in Westerlo en geniet zo snel mogelijk van je nieuwe badkamer! Wij vernieuwen en renoveren badkamers op korte termijn in de buurt van Westerlo. Geniet zonder zorgen van je badkamerrenovatie en vertrouw op de vakkundigheid van onze specialisten met een professionele uitvoering en oplevering van jouw droom badkamer!

Ontdek onze werkwijze

Badkamerrenovatie bij u in de regio?

Naast Westerlo verzorgen wij ook badkamerrenovaties in TemseKontichHerentalsAntwerpenBorgerhoutEdegemenLier  en nog veel meer regio's

Badkamerrealisaties Westerlo   

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie op doen voor je nieuwe badkamer? Laat je inspireren door de gerealiseerde badkamerrenovaties die terug te vinden zijn op onze website!

Bekijk onze referenties

Vraag meer informatie

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen