badge 25jaar

Badkamerrenovatie Kontich

Wil je een nieuwe badkamer en ben je nog op zoek naar een professionele partij voor je badkamerrenovatie in Kontich? Ons team van ARW-vakmannen staat klaar om jouw badkamer in Kontich te vernieuwen of te renoveren. Wij bieden je professionele ondersteuning bij alle stappen van je badkamerrenovatie in Kontich, van ontwerp tot realisatie. ARW Jouw Vakman zorgt voor de badkamer van jouw dromen met een kwalitatieve afwerking.

Badkamerrenovatie Kontich van A tot Z

Bij ARW Jouw Vakman gaan we verder dan de standaard. We verzorgen niet alleen de standaard badkamerrenovaties, maar bieden ook geavanceerde opties zoals duurzame materialen en energiebesparende oplossingen voor je complete badkamerrenovatie in Kontich. Onze diensten omvatten: 

 • Badkamer renoveren
 • Gedetailleerde ontwerp- en planningsfase
 • Sloop- en voorbereidingswerken
 • Installatie van moderne sanitair en douchesystemen
 • Hoogwaardige vloer- en tegelwerken
 • Geavanceerde elektriciteitswerken voor optimale veiligheid en comfort
 • Strakke bezettingswerken en afwerking
 • Maatwerk badkamermeubels en opbergsystemen
 • Integratie van slimme badkamertechnologieën

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Werkwijze badkamerrenovatie Kontich

ARW Jouw Vakman garandeert de professionele afwerking en installatie van je nieuwe badkamer of badkamerrenovatie in Kontich. Dankzij vele jaren van ervaring kunnen we je ook elektriciteit, sanitair, vloer- en tegelwerken aanbieden voor jouw badkamerrenovatie project. Verder maken we ook bepleistering en bezettingswerken mogelijk voor een optimale afwerking van je nieuwe badkamer.

Een gerenoveerde badkamer in 8 stappen

Ontdek hoe wij in 8 stappen jouw badkamer in Kontich transformeren tot een prachtig afgewerkte ruimte. Van het eerste overleg tot de finale oplevering, wij begeleiden je bij elke stap van het proces. Geniet van de zekerheid van 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de waarborg op sanitaire toestellen.

 • Onze eerste stap begint bij de eerste kennismaking in de showroom of indien gewenst op locatie. Tijdens dit gesprek kan je je droombadkamer omschrijven en geven wij je graag extra inspiratie.
 • Hierna ontvang je binnen een week tijd al een vrijblijvende gratis offerte van de plannen voor je badkamerrenovatie.
 • Krijgen we akkoord? Dan maken we driedimensionaal ontwerp waarbij je visueel een duidelijk beeld krijgt van je nieuwe badkamer.
 • Ga je akkoord? Mooi! Dan gaan we meteen beginnen met een visueel driedimensionaal ontwerp waarbij je een duidelijk beeld krijgt van hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien.
 • Wanneer het plan ontstaan is maken we een keuze van de materialen. We ondersteunen je bij de keuze van je sanitaire toestellen en tegels via onze partners: Kranen, douche tot wastafels en meer.
 • Samen nemen we je materiaalkeuze door en voegen deze toe aan de uiteindelijke offerte en orderbevestiging. Vervolgens plannen we de startdatum van je badkamerrenovatie in.
 • Onze ARW-vakmannen verzorgen de volledige badkamerrenovatie of vernieuwing. Van het afbreken tot pleisterwerk, sanitair, tegels, elektriciteit en schilderwerken wordt alles tot in detail afgewerkt.
 • Wanneer de badkamerrenovatie afgerond en geïnstalleerd is wordt alles nagelopen op de kleinste details en verzorgen we na de laatste inspectie de definitieve oplevering.  
 • Nu begint het genieten van je nieuwe badkamer! Door de 10 jaar lange garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, bovenop de waarborg voor sanitaire toestellen, profiteer je zonder zorgen van je vernieuwde badkamer.

Neem contact op en start vandaag nog je badkamerrenovatie en geniet binnenkort al van je nieuwe badkamer. We realiseren een badkamerrenovatie op korte termijn bij jou in Kontich! Profiteer zonder zorgen van je badkamerrenovatie en reken op ons voor een vakkundige en professionele uitvoering en afwerking bij jouw nieuwe badkamer!

Ontdek onze werkwijze

Waarom een badkamerrenovatie in Kontich bij ARW NyS?

Voor bewoners van Kontich die dromen van een perfecte badkamerrenovatie, is ARW Nys Jouwvakman de ideale partner. Met onze jarenlange expertise, die teruggaat tot 1992, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van uitzonderlijk vakmanschap en kwaliteit, specifiek afgestemd op de wensen van onze klanten in Kontich. Onze benadering is gebaseerd op transparantie en nauwe samenwerking met klanten om hun visie tot leven te brengen. Wij gebruiken enkel topmaterialen van Belgische leveranciers en vertrouwde partners. Bezoek onze toonzaal in Lier en ervaar hoe wij badkamerdromen in Kontich werkelijkheid maken. 

Badkamerrenovatie bij u in de regio?

Naast Kontich verzorgen wij ook badkamerrenovaties in TemseLier HerentalsAntwerpenBorgerhoutEdegemenWesterlo en nog veel meer regio's

Badkamerrealisaties Kontich    

Wil je extra inspiratie op doen voor je nieuwe badkamer? Doe inspiratie op via onze website waar je gerealiseerde badkamerrenovaties vindt!

Bekijk onze referenties

Vraag meer informatie

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen