Badkamerrenovatie Borgerhout

Bent u woonachtig in Borgerhout of in de omgeving van Borgerhout en bent u op zoek naar een badkamerrenovatie? Dan bent u bij Wim Nys – ARW aan het juiste adres. Onze specialisten denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u kunt genieten van een nieuwe badkamer! Dit kan bijvoorbeeld een totaalrenovatie zijn van de huidige badkamer, maar een deel van de badkamer die gerenoveerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan de douche of de wastafel. U profiteert ook nog een eens van 10 jaar garantie op het uitgevoerde werk, bovenop de waarborg van sanitaire toestellen.

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Uw badkamerrenovatie specialist in Borgerhout

ARW staat voor puur vakmanschap. Met meer dan 25 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op een vakkundige badkamer renovatie. Onze specialisten plaatsen je nieuwe badkamer geheel naar jullie wens. Daarnaast wordt er alleen gebruik gemaakt van topmaterialen.

Wij verzorgen zelf de afbraakwerken, elektriciteit, loodgieterij, vloer- en tegelwerken en alle andere werken die nodig zijn voor een volledige of een gedeeltelijke badkamerrenovatie.

Door ons ervaren team en hoogwaardige producten, kunt u rekenen op een vakkundige badkamerrenovatie. Wij zorgen voor uw gewenste badkamer in Borgerhout! Onze specialisten plaatsen je nieuwe badkamer geheel naar jullie wens. Daarnaast wordt er alleen gebruik gemaakt van topmaterialen. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om uw badkamerwensen te bespreken. Meer informatie over de mogelijkheden voor uw project én een vrijblijvende offerte, vindt u bij ARW.

De mogelijkheden van een badkamerrenovatie in Borgerhout

Voor alle soorten badkamerrenovaties kunt u bij ons terecht. Dit kan bijvoorbeeld een complete renovatie zijn, maar een uitbreiding van badkamer of een gedeelte van de bestaande badkamer renoveren. Wij komen graag naar u toe in Borgerhout om uw gewenste badkamer op te leveren! Naast badkamerrenovaties, zijn wij ook gespecialiseerd in verwarming installaties, het plaatsten van ramen en deuren, sanitair, ventilaties en nog veel meer! Ontvang alle nodige informatie door middel van een offerte aanvraag of neem contact met ons op.