badge 25jaar

Badkamerrenovatie Antwerpen

Ben je toe aan het vernieuwen of renoveren van je badkamer en zoek je nog professionele hulp voor je badkamerrenovatie in Antwerpen? Dan helpen onze professionele ARW-vakmannen je graag verder met het vernieuwen of renoveren van je badkamer in de omgeving van Antwerpen. Zo ondersteunen we je op professioneel gebied met je renovatieproject of het vernieuwen van je badkamer. ARW Jouw Vakman ondersteund je met een badkamerrenovatie van professioneel niveau zodat jij de badkamer van jouw dromen krijgt!

Badkamerrenovatie Antwerpen van A tot Z

ARW Jouw Vakman verzorgt gehele badkamerrenovaties van A tot Z in Antwerpen waarbij kwaliteit voorop staat.

 • Badkamer renovatie
 • Badkamer vernieuwing
 • Nieuwe badkamer installatie
 • Tegelwerken badkamer
 • Vloerwerken badkamer
 • Elektriciteitswerken badkamer
 • Bezettingswerken badkamer
 • Sanitair badkamer

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Werkwijze badkamerrenovatie Antwerpen

Bij ARW Jouw Vakman garanderen we de professionele afwerking en installatie van je nieuwe badkamer of badkamerrenovatie in Antwerpen. Dankzij onze vele jaren van ervaring in de markt kunnen we je ook sanitair, vloer- en tegelwerken en elektriciteit aanbieden voor je renovatie project. Verder kunnen wij je ook voorzien van bepleistering en bezettingswerken voor een optimale afwerking van je nieuwe badkamer!

Een gerenoveerde badkamer in 8 stappen

Het renoveren van je badkamer doen we in 8 stappen tot een compleet afgeronde droom badkamer. Ben je benieuwd hoe we te werk gaan?

 • Stap 1 is de eerste kennismaking bij ons in de showroom of wanneer gewenst op locatie. Tijdens dit gesprek kan je je wensen voor je droombadkamer omschrijven en geven wij je extra inspiratie.
 • Je krijgt hierna van ons binnen een week tijd al een gratis vrijblijvende offerte van de plannen voor je badkamerrenovatie.
 • Hebben we een akkoord? Dan gaan we aan de slag met een driedimensionaal ontwerp zodat je kunt zien hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien.
 • Als het plan af is maken we een keuze van de materialen. We helpen je met de keuze voor sanitaire toestellen en tegels via onze partners: Kranen, douche tot wastafels en meer.
 • We nemen samen je materiaalkeuze door en nemen deze mee in de uiteindelijke offerte en orderbevestiging. Hierna plannen we de startdatum van je badkamerrenovatie.
 • De gehele badkamerrenovatie of vernieuwing wordt verzorgt door onze ARW-vakmannen. Dit bestaat uit zowel het afbreken als het pleisterwerk, sanitair, tegels, elektriciteit en de schilderwerken waarbij alles in detail wordt afgewerkt.
 • Is de badkamerrenovatie geïnstalleerd en afgerond? Dan wordt alles nog een keer nagelopen tot op de kleinste details en zorgen we na de laatste inspectie voor een definitieve oplevering.
 • Nu de gehele installatie en controle erop zit begint het genieten! Je profiteer van een 10 jaar lange garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, dit komt bij de garantie voor sanitaire toestellen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je nieuwe badkamer.

Neem contact met ons op en begin vandaag nog aan jouw badkamerrenovatie en geniet binnenkort al van je nieuwe droom badkamer! We kunnen badkamers op korte termijn renoveren in de omgeving van Antwerpen. Profiteer van een badkamerrenovatie zonder zorgen door te vertrouwen op onze vakkundige specialisten.

Badkamerrenovatie bij u in de regio?

Naast Antwerpen verzorgen wij ook badkamerrenovaties in TemseKontichHerentalsLierBorgerhoutEdegemenWesterlo en nog veel meer regio's

Ontdek onze werkwijze

Badkamerrealisaties Antwerpen     

Wil je extra inspiratie op doen voor je renovatieproject badkamer? Doe inspiratie op door middel van onze website waar je gerealiseerde badkamerrenovaties kunt bekijken!

Bekijk onze referenties

Vraag meer informatie

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen