badge 25jaar

Badkamerrenovatie Edegem

Wil je een nieuwe badkamer en ben je nog op zoek naar een professionele partij voor je badkamerrenovatie in Edegem? Ons team van ARW-vakmannen zijn gespecialiseerd in het vernieuwen of renoveren van jouw badkamer in de regio Edegem. Zo  bieden wij je professionele ondersteuning bij badkamerrenovaties in Edegem. Zo zorgt ARW Jouw Vakman voor de badkamer van jouw dromen met een kwalitatieve badkamerrenovatie.

Badkamerrenovatie Edegem van A tot Z

ARW Jouw Vakman is gespecialiseerd in badkamerrenovaties en de gehele verzorging van A tot Z voor je complete badkamerrenovatie in Edegem.

 • Badkamerrenovatie
 • Badkamer vernieuwen
 • Vloerwerken badkamer
 • Tegelwerken badkamer
 • Installatie van de nieuwe badkamer
 • Elektriciteitswerken badkamer
 • Bezettingswerken badkamer
 • Sanitair badkamer

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Werkwijze badkamerrenovatie Edegem

ARW Jouw Vakman biedt garantie voor een professionele afwerking en installatie van je badkamer en badkamerrenovatie in Edegem. Dankzij onze vele jaren ervaring kunnen wij je ook voorzien met een sanitair, elektriciteit, vloer- en tegelwerken voor de rennovatie van je badkamer. Ook bezettingswerken en bepleistering voor je badkamer kunnen wij doen met een professionele afwerking gegarandeerd.

Een gerenoveerde badkamer in 8 stappen

In 8 stappen renoveren wij jouw badkamer tot een compleet afgewerkte gerenoveerde badkamer. Benieuwd hoe?

 • De eerste kennismaking in onze showroom of bij jouw thuis vertel je ons jouw badkamer dromen en denken wij graag met je mee voor extra inspiratie.
 • Binnen een week na ons eerste gesprek ontvang je een gratis en vrijblijvende offerte van jouw badkamerrenovatie plannen. 
 • Na jouw akkoord gaan wij meteen aan de slag met een driedimensionaal ontwerp waarbij je visueel kunt zien hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien.
 • Vervolgens maken we een plan waarna we de keuze van de materialen moeten maken. We adviseren en ondersteunen je bij de keuze van je sanitaire voorziening en tegels via onze partners: Van kranen, wastafels tot douche en meer.
 • In overleg kiezen we het materiaal en voegen we deze toe tot de definitieve offerte en koopbevestiging. Vervolgens wordt de startdatum van jouw badkamerrenovatie ingepland.
 • Ons team van ARW-vakmannen verzorgt een volledige badkamer transformatie en make-over. Van afbraak, sanitair, tegels, pleisterwerk, elektriciteit en schilderwerken af tot in de kleinste details!
 • Eenmaal de badkamer gerenoveerd en geïnstalleerd is werken we deze netjes af me oog voor de kleine details. Na de laatste controle inspectie zorgen we voor de definitieve oplevering.
 • Vanaf nu is je nieuwe badkamer af en kan je zorgeloos genieten! Je krijgt namelijk 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de bijbehorende waarborg op de sanitaire toestellen.

Ze de rennovatie van je badkamer in Edegem vandaag nog in werking en geniet binnenkort al van jouw droom badkamer! Wij renoveren en vernieuwen badkamers op korte termijn in de regio Edegem. Geniet zorgeloos van jouw badkamerrenovatie en vertrouw ons op onze vakkundige en professionele uitvoering en oplevering van je badkamer.

Ontdek onze werkwijze

Badkamerrenovatie bij u in de regio?

Naast Edegemen verzorgen wij ook badkamerrenovaties in TemseKontichHerentalsAntwerpenBorgerhoutLierWesterlo en nog veel meer regio's

Waarom een badkamerrenovatie in Edegem bij ARW NyS?

Voor de inwoners van Edegem die op zoek zijn naar een expert in badkamerrenovaties, biedt ARW Nys Jouwvakman een perfecte oplossing. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1992, staat ons team bekend om zijn Belgisch vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige Belgische producten. Wij begrijpen de unieke behoeften van onze klanten in Edegem en zetten ons in voor een transparante en persoonlijke aanpak bij elke badkamerrenovatie. Bezoek onze toonzaal in Lier om de mogelijkheden te ontdekken en laat ons u helpen om uw ideale badkamer in Edegem te realiseren. 

Badkamerrealisaties Edegem  

Heb je extra inspiratie nodig voor de vernieuwing van je badkamer of ben je benieuwd naar de materiaal opties? Laat je inspireren door de vele foto’s op onze website van gerealiseerde badkamerrenovaties en laat je dromen de rest plannen!

Bekijk onze referenties

Vraag meer informatie

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen