Ventilatie installateur Antwerpen

Bent u woonachtig in de omgeving van Antwerpen en bent u op zoek naar een ervaren en professionele ventilatie installateur? Dan bent u bij ARW & Nys aan het juiste adres! Wij hebben al vele jaren ervaring op het gebied van badkamerrenovaties, ventilaties, ramen en deuren, sanitair en verwarmingsinstallaties. Een goed ventilatiesysteem is tegenwoordig verplicht bij zowel nieuwbouw als bij grondige renovaties. Daarnaast is het uiteraard ook noodzakelijk om goede lucht in te ademen. Wilt u graag meer weten over welke ventilatiesystemen wij installeren en wat voor u het geschikte systeem is? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen en wij helpen u graag verder!

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Soort ventilatiesystemen voor u in Antwerpen

Ventilatiesysteem D
Allereerst zijn wij specialist in het plaatsen van het ventilatiesysteem type D. dit systeem werkt volledig mechanisch. U hoeft dus geen roosters in de muren of ramen van uw woning of kantoor in Antwerpen te plaatsen. Het systeem maakt gebruik van ventielen, die op het dak of in de muur geplaatst worden. Deze ventielen zuigen verse buitenlucht naar binnen en voeren de binnenlucht af. Bij het type D ventilatiesysteem behaald u het hoogste temperatuurcomfort en wordt de balans tussen de aanvoer van buitenlucht en de afvoer van binnenlucht perfect voor u geregeld.

Ventilatiesysteem C

Daarnaast installeren wij ook ventilatiesysteem type C, in tegenstelling tot type D maakt dit systeem wel gebruik van afvoerroosters in wat ‘nattere’ ruimtes, zoals badkamers, douchecabines en keukens. Deze roosters voeren de vervuilde binnenlucht af en trekken weer verse buitenlucht naar binnen. Het systeem kunt u bedienen met een schakelaar, waarbij u uit een aantal standen kunt kiezen. Meestal is dat een lage stand, midden stand en hoge stand.

Installatie van het ventilatiesysteem – Antwerpen ARW & Nys

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ventilatiesystemen? U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee. Zodat uw gewenste product netjes geïnstalleerd wordt. Onze specialisten voorzien u van professioneel advies en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van ventilatiesystemen, maar ook in badkamerrenovaties, verwarmingsinstallaties en het plaatsen van ramen en deuren