badge 25jaar

Ramen Temse

Is je woning in Temse toe aan nieuwe ramen? ARW Jouw Vakman is je ideale partner met een uitgebreid assortiment kwaliteit ramen van Reynaers en Deceuninck. Ons assortiment ramen bevat aluminium ramen en pvc ramen.

Ramen op maat

Onze gespecialiseerde vakmannen assisteren je graag waar mogelijk bij de keuze voor de juiste ramen bij jouw woning in Temse. De ramen in on assortiment zijn van Reynaers en Deceuninck waardoor ze voorzien zijn van superieure materialen. 

De pvc ramen en aluminium ramen worden op maat gemaakt en geïnstalleerd bij je woning. De ramen zijn voorzien van een hoog rendement beglazing en extra zonneschermen, rolluiken en verluchtingsroosters zijn ook mogelijk. Jouw Vakman heeft een lange tijd ervaring in bezittingswerken waardoor we je kunnen garanderen van een goede afwerking.

Aluminium of pvc-ramen

Pvc ramen Lier

Pvc ramen van Deceuninck

Pvc ramen staan bekend om de goede prijs kwaliteitsverhouding en de vele verschillende mogelijkheden die de ramen bieden. De pvc ramen van Deceuninck beschikken over een hoge isolatiewaarde en zijn erg duurzaam. Met een divers aanbod kleurcoatings zijn de pvc ramen gemakkelijk in de gewenste kleuren te kiezen om zo het gewenste effect bij je woning te creëren.

PVC ramen

Aluminium ramen Lier

Aluminium ramen van Deceuninck of Reynaers

Aluminium ramen worden vaak gekozen omdat deze goed aansluiten bij een moderne hedendaagse look. Ons aanbod aluminium ramen bevat ramen van Deceuninck en Reynaers. Deze fabrikanten hechten veel waarde aan een goede kwaliteit. De ramen hebben een goede isolatie en zijn ook nog eens duurzaam. Zo kan je met aluminium ramen besparen op je energie factuur. Onze aluminium ramen zijn beschikbaar in de 400-RAL kleuren. Zo kies je de ramen in een kleur die het gewenste effect geeft op je woning in Temse.

Aluminium ramen

Ramen plaatsen in Temse

Jouw Vakman is gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe ramen en verzorgt het gehele proces van a tot z. Je ramen worden dan ook met veel zorg en maatwerk geplaatst bij je woning in Temse.

Jouw Vakman garandeert bij het plaatsen van de nieuwe ramen:

  • Een duidelijke benadering: Bij de eerste kennismaking luisteren we graag naar al je wensen om daarna te kijken naar wat de mogelijkheden zijn bij jouw woning. Binnen een week kan je een vrijblijvende offerte voorzien van advies verwachten. Er wordt een transparant stappenplan gemaakt wat we aanhouden als structuur bij het plaatsen van je nieuwe ramen.
  •  Kwalitatieve materialen: Door onze samenwerking met Deceuninck en Reynaers kunnen we de goede kwaliteit van onze pvc ramen en aluminium ramen garanderen.
  • Een nette afwerking bij de nieuwe ramen
  • Duurzame materialen die aansluiten bij je woning

Kostprijs ramen

Ben je benieuwd naar wat de nieuwe ramen voor je woning in Temse kunnen betekenen? Je kunt al vrijblijvend een offerte aanvragen of een bezoek brengen aan onze showroom in Lier waar we graag alle mogelijkheden met je doornemen!

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Vraag meer informatie

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen