badge 25jaar

Ramen Sint Katelijne Waver

Is jouw huis in Sint Katelijne Waver toe aan nieuwe ramen? ARW Jouw Vakman heeft een ruim aanbod kwalitatieve ramen van Deceuninck en Reynaers en helpt je graag verder. We kunnen je voorzien van aluminium ramen en pvc ramen. Het kiezen van een passend raam bij je woning is erg belangrijk voor de gewenste uitstraling van je woning. 

Ramen op maat

Waar het mogelijk is ondersteunen onze vakmannen je graag bij het kiezen van de geschikte ramen voor je woning in Sint Katelijne Waver. Onze ramen zijn van Reynaers en Deceuninck waar

isteren je graag waar mogelijk bij de keuze voor de juiste ramen bij jouw woning in Temse. Om de ramen in on assortiment te plaatsen maken we enkel gebruik van superieure materialen van Reynaers en Deceuninck.

We installeren je nieuwe ramen op maat van je woning. De ramen hebben een hoog rendement beglazing en kunnen voorzien worden van extra zonneschermen, rolluiken en verluchtingsroosters. Door de vele jaren ervaring in bezittingswerken kunnen we je een goede afwerking garanderen.

Aluminium of pvc-ramen

Pvc ramen Lier

Pvc ramen van Deceuninck

Pvc ramen woorden voornamelijk gekozen om hun goede prijs kwaliteitsverhouding en de diverse mogelijkheden die de ramen te bieden hebben. Wij werken met pvc ramen van Deceuninck die voorzien zijn van een hoge isolatiewaarde en erg duurzaam zijn. Door een breed aanbod aan kleurcoatings mogelijkheden kan je de pvc ramen eenvoudig in de juiste kleur kiezen die past bij je woonwensen.

PVC ramen

Aluminium ramen Lier

Aluminium ramen van Deceuninck of Reynaers

Aluminium ramen zijn erg geschikt bij een moderne hedendaagse uitstraling. Jouw Vakman werkt met aluminium ramen van Deceuninck en Reynaers. Beide fabrikanten besteden veel tijd en aandacht aan het waarborgen van de kwaliteit van hun ramen. Zo hebben de aluminium ramen een sterke isolatie en zijn de ramen ook nog eens duurzaam. Je kan met aluminium ramen dan ook besparen op je energierekening. We bieden de aluminium ramen aan in de 400-RAL kleuren zodat je eenvoudig de juiste kleur voor je nieuwe ramen kiest.

Aluminium ramen

Ramen plaatsen in Sint Katelijne Waver

Onze specialisten hebben veel ervaring in het plaatsen van nieuwe ramen en verzorgen dan ook het hele project van a tot z. Zo worden je ramen met maatwerk en veel oog voor detail geplaats bij je woning in Sint Katelijne Waver.

Wat je van ons mag verwachten bij het plaatsen van je nieuwe ramen:

  • Een transparante benadering: Tijdens de eerste kennismaking bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden van je huis. Binnen een week ontvang je vrijblijvend een offerte met deskundig advies. Vervolgens werken we volgens een duidelijk stappenplaan om je ramen te plaatsen.
  •  Materialen van hoge kwaliteit: We werken enkel samen met partners en leveranciers die gespecialiseerd zijn in ramen net zoals Jouw Vakman. We werken voor onze pvc ramen en aluminium ramen dan ook samen met Deceuninck en Reynaers.
  • Een nette afwerking van je nieuwe ramen
  • Duurzame materialen passend bij je woning

Kostprijs ramen

Wil je meer weten over onze ramen en de mogelijkheden voor je woning in Sint Katelijne Waver? Je kan al geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om onze showroom in Lier te bezoeken waar we al je vragen beantwoorden!

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Vraag meer informatie

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen