badge 25jaar

Ramen Kontich

Wil je nieuwe ramen voor je woning in Kontich? ARW Jouw Vakman beschikt over een ruim aanbod kwalitatieve ramen van Reynaers en Deceuninck. Ons aanbod ramen bestaat uit zowel aluminium ramen als pvc ramen. Het kiezen van de meest geschikte ramen voor jouw woning is erg belangrijk om de ramen de gewenste uitstraling te laten hebben.

Ramen op maat

Ons team van vakmannen ondersteund je graag waar nodig bij het kiezen van de juiste ramen voor je woning in Kontich. Onze ramen zijn van Deceuninck en Reynaers wat garant staat voor uitstekende materialen en een hoge kwaliteit.

De nieuwe ramen voor worden geheel op maat gemaakt en geplaatst bij je woning. De ramen beschikken standaard over een hoog rendementsbeglazing en je kunt zelf nog kiezen voor extra zonneschermen, rolluiken en eventuele verluchtingsroosters. Mede dankzij onze vele jaren ervaring in bezittingswerken kunnen we je garanderen dat de afwerking van je nieuwe ramen perfect verloopt.

Aluminium of pvc-ramen

Pvc ramen Lier

Pvc ramen van Deceuninck

Met pvc ramen is er veel mogelijk bij je woning en je kan daarbij ook nog eens rekenen op een van de beste prijs kwaliteitsverhoudingen ramen. Jouw Vakman heeft jarenlang ervaring in het plaatsen van ramen. De pvc ramen zijn erg degelijk en voorzien van een hoge isolatiewaarde. Door een variërend aanbod kleurcoatings bij de pvc ramen kan je eenvoudig kiezen voor de gewenste uitstraling van je nieuwe ramen.

PVC ramen

Aluminium ramen Lier

Aluminium ramen van Deceuninck of Reynaers

Veel mensen kiezen voor aluminium ramen doordat deze goed passen bij een moderne hedendaagse uitstraling. Ons assortiment is erg uitgebreid en bestaat uit kwalitatieve ramen van Deceuninck en Reynaers. Beide fabrikanten leggen hun focus op de kwaliteit. Ons aanbod aluminium ramen is dan ook erg duurzaam en sterk isolerend. Hierdoor kan je besparen op je energie factuur dankzij de aluminium ramen. Door de 400-RAL kleuren die we aanbieden kies je gemakkelijk de wenselijke kleur van je ramen.

Aluminium ramen

Ramen plaatsen in Kontich

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van je nieuwe ramen en verzorgen het gehele project van a tot z. Zo worden je ramen met veel zorg geplaatst in Kontich.

Je kunt bij Jouw Vakman bij het plaatsen van de ramen rekenen op:

  • Een zuivere benadering: Gedurende de eerste kennismaking bespreken we je behoeftes en wensen om vervolgens te kijken naar wat er mogelijk is bij jouw woning. Je kunt binnen een week rekenen op een vrijblijvende offerte met deskundig advies. Er wordt een duidelijk stappenplan gemaakt wat we aanhouden voor het plaatsen van je ramen.
  • Materialen van kwaliteit: We weken samen met Deceuninck en Reynaers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Hierdoor kunnen we bij onze pvc ramen en aluminium ramen een goede kwaliteit garanderen.
  • Zorgvuldige nette afwerking bij je nieuwe ramen
  • Houdbare materialen die passen bij je woning

Kostprijs ramen

Heb je vragen over de ramen voor je woning in de omgeving van Kontich? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij onze showroom in Lier waar we al je vragen beantwoorden en je graag assisteren waar mogelijk!

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Vraag meer informatie

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen