badge 25jaar

Ramen Heist op den Berg

Ben je geïnteresseerd in nieuwe ramen voor je woning in Heist op den Berg? Dan helpt ARW Jouw Vakman je graag verder met ramen hoogwaardige kwaliteit van Deceuninck en Reynaers. We hebben een uitgebreid aanbod aluminium ramen en pvc ramen. Lees hieronder verder voor meer informatie over de ramen zodat je de juiste keuze kunt maken voor de gewenste uitstraling bij het kiezen van je nieuwe ramen

Ramen op maat

Jouw Vakman ondersteund je graag bij het vinden en kiezen van de juiste ramen voor jouw woning. Onze aluminium ramen en pvc-ramen zijn van kwalitatieve materialen van Deceuninck en Reynaers.
We plaatsen de nieuwe ramen geheel op maat voor je woning. De ramen zijn standaard voorzien van hoog rendementsbeglazing. Je kunt er ook voor kiezen om extra zonneschermen, rolluiken of verluchtingsroosters toe te voegen. Verder garanderen we dankzij onze vele ervaring een perfecte afwerking bij je nieuwe ramen.

Aluminium of pvc-ramen

Pvc ramen Lier

Pvc ramen van Deceuninck

PVC ramen staan bekend als de beste prijs kwaliteitsverhouding ramen met diverse mogelijkheden voor je woning. Jouw Vakman beschikt over jarenlange ervaring als het aan komt op het plaatsen van pvc ramen tijdens een nieuwbouw of renovatie. Door onze samenwerking met Deceuninck kunnen wij de goede kwaliteit van de pvc ramen garanderen. Zo zijn de ramen van pvc onder andere duurzaam en erg isolerend. Creëer de gewenste uitstraling voor je woning door het diverse aanbod kleurcoatings pvc ramen.

PVC ramen

Aluminium ramen Lier

Aluminium ramen van Reynaers of Deceuninck

Aluminium ramen worden voornamelijk gekozen omdat ze erg geschikt zijn voor een hedendaagse en moderne look. Jouw Vakman heeft een uitgebreid aanbod aluminium ramen van Reynaers en Deceuninck, beide zijn fabrikanten die een grote focus leggen op kwaliteit. Ook zijn de aluminium ramen erg duurzaam en hebben ze een hoge isolatiewaarde. Hierdoor kan je profiteren van een energiebesparende factuur dankzij de aluminium ramen. Kies voor aluminium ramen die perfect aansluiten bij je woning en maak de keuze tussen de beschikbare 400-RAL kleuren.

Aluminium ramen

Ramen plaatsen in Heist op den Berg

De ramen worden geleverd en geplaatst bij je woning door onze gespecialiseerde vakmannen. Zei begeleiden het gehele project van a tot z en plaatsen de ramen in de regio van Heist op den Berg.

Je kunt bij Jouw Vakman voor het plaatsten van de ramen altijd rekenen op:

  • Een eerlijke werkwijze: We bespreken tijdens een eerste kennismaking je wensen en bekijken wat wel en niet mogelijk is. Je ontvangt vrijblijvend een offerte met gespecialiseerd advies en we werken volgens een stappenplan voor het plaatsen van de ramen.
  • Materialen van kwaliteit: We werken uitsluitend samen met bekende partners en fabrikanten die garant staan voor een goede kwaliteit. We werken voor onze pvc ramen en aluminium ramen samen met Reynaers en Deceuninck.
  • Uitstekende afwerkingen bij je nieuwe ramen.
  • Duurzame materialen die passen bij je woning.

Kostprijs ramen

Heb je behoefte aan extra informatie over de ramen Heist op den Berg voor je huis? Vraag een gratis offerte aan of kom langs bij onze showroom in Lier waar onze raamspecialisten je graag verder helpen!
 

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Vraag meer informatie

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen