badge 25jaar

(Web)transformatie voor Jouw Vakman.be

Onze nieuwe website staat online, je hebt ‘m ontdekt! We zijn trots om de nieuwe look & feel te tonen. Onze webpartner Innomedio heeft een knap staaltje afgeleverd, vakmanschap zoals ook wij dat graag uitdragen. Alles over ARW krijg je voortaan uit eerste hand via onze site.

Waarom een nieuwe website? Om jou te tonen dat we inzetten op innovatie. Die vind je terug in ons aanbod, bijvoorbeeld in de steeds doorgedreven specialisatie in ramen en deuren in aluminium en PVC, alsook in onze dienstverlening. Zoals Belgisch vakmanschap en een no-nonsense mentaliteit van een gezond en dynamisch familiebedrijf dat je 25 jaar ervaring biedt. En voor je volgende renovatiewerken, ramen, deuren, badkamerrenovatie zijn we maar een telefoontje verwijderd!

 

Een betaalbare badkamer binnen handbereik

Bouwen of verbouwen vraagt om slimme keuzes. De zoektocht naar betaalbare materialen van prima kwaliteit hoeft niet moeilijk te zijn. In deze tijden waarin alles duurder wordt, bekijken we samen de beste oplossing voor jouw situatie. Via onze partners krijg je gegarandeerd duurzame producten aan aangename tarieven, zoals bij Schrauwen.

Met een team van ervaren adviseurs helpen zij ons om jouw droombadkamer te realiseren, volgens je smaak en budget. Schrauwen is steeds mee met de nieuwste ontwikkelingen op vlak van sanitair, installatie, verwarming en hernieuwbare energie. In combinatie met onze expertise is de perfecte afwerking van je badkamer een rotsvast gegeven.

Deel dit bericht

Blog overzicht

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen