badge 25jaar

We blijven 'op' koers

Na even van eigenlijk niet echt helemaal weggeweest te zijn, laat Deceuninck zien dat het aspect van de wielrennerij niet te onderschatten is qua marketing en naamsbekendheid.

Na eerder Quick-Step Decueninck sponsor te zijn geweest, heeft Deceuninck zijn focus nu gelegd op het Alpecin-Fenix team.  Hierbij wisselen Deceuninck en Fenix van plaats op de outfit van deze racende helden.

Of mogen we vanaf nu 'onze' racende helden zeggen.  Het doet ons als premium partner in ieder geval deugd dat Deceuninck nog steeds prominent aanwezig blijft in 'de koers'.

En nog niet op zijn minst omdat we Mathieu Van der Poel in onze rangen hebben rondlopen (of eerder fietsen ;))

Met deze samenwerking staat het Alpecin-Deceuninck team dan ook weer financieel wat sterker in de schoenen, waardoor het, mede ook door de resultaten van de afgelopen twee jaar, een aanvraag doet naar een WorldTour-licentie.

Als liefhebber en als premium partner kunnen we dit alleen maar toejuichen.

En als de renners zo goed blijven scoren en presteren als de nieuwe profielen van Deceuninck, dan gaan we fantastische tijden tegemoet!

 

 

Deel dit bericht

Blog overzicht

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen