badge 25jaar

Deceuninck wordt hoofdsponsor van 's werelds nummer 1 wielerploeg

Misschien heeft u het ook al gehoord?  Of misschien wel gelezen?  Gezien op televisie?

Deceuninck, onze toonaangevende fabrikant van PVC ramen en deuren, heeft op 8 oktober met trots aangekondigd dat zij hoofdsponsor wordt van het Deceuninck-Quick Step World Tour wielerteam.  Het team dat nog steeds geleid wordt door Patrick Lefevere.

Vanaf volgend seizoen zal u dus het mooie blauwe logo kunnen bewonderen op de truitjes van oa Philippe Gilbert, Frans klimtalent Julien Alapphilippe en onze Belgische kampioen Yves Lampaert.

Niet alleen is Deceuninck ervan overtuigd dat met dit engagement in de wielersport hun eigen ontwikkeling zal ondersteund worden, maar ook dat van hun 4000 klanten in meer dan 90 landen.  De internationale samenstelling van het team en de internationale wielerkalender komen perfect overeen met de landen waar Deceuninck overal actief is.  Ook de familiale waarden, teamspirit en dito topprestaties van het team van Patrick Lefevere gedurende het voorbije decennia sluiten naadloos aan bij de waarden van Deceuninck.

Volgens Francis Van Eeckhout, CEO van de Deceuninck Group, zijn zij verheugd omtrent de krachtige samenwerking binnen het internationale wielrennen   Wat toch 1 van de populairste sporten binnen Europa is en alleen maar mondialer wordt.  Een nieuwe mijlpaal werd bereikt voor het bedrijf.

Jérôme De Bruycker, Marketing Manager van Europa voegt eraan toe dat deze samenwerking een echte doorbraak zal worden die zal leiden tot een reeks marketingcampagnes welke symbool zullen staan voor de passie van innovatie, ecologie en design van Deceuninck.  De voortdurende media-aandacht gedurende het volledige jaar, zal ervoor zorgen dat nog meer klanten vertrouwd zullen geraken met de kwaliteit van Deceuninck.  

Patrick Lefevere is op zijn beurt verheugd de geschikte hoofsponsor in Deceuninck gevonden te hebben, zowel qua waarden als qua structuur.  Zowel het wielerteam, als Deceuninck als bedrijf, hebben getoond in het verleden dat zij bij de beste van de wereld behoren.  Het engagement van Deceuninck en de andere partners bieden dan weer de mogelijkheid verder te bouwen op het elan van de voorbije jaren.  Succesformule verzekerd!!

 

Deel dit bericht

Blog overzicht

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen