badge 25jaar

Bijna-energieneutraal wonen door pvc-ramen van Deceuninck

Renovatie- of bouwplannen in de nabije toekomst? Wist u al dat er over enkele jaren extra energiezuinige maatregelen worden getroffen? Vanaf 2020 moet elk renovatieproject en nieuwbouwwoning bijna-energieneutraal zijn. Onze ARW-vakmannen brengen u graag op de hoogte van de strenge normen die gehanteerd moeten worden bij de renovatie of uitbreiding van uw woning. Ontdek hoe onze ARW-vakmannen u kunnen helpen om nu al minder te verbruiken!

Hoe bijna-energieneutraal wonen?

In een BEN-woning, ook wel bijna-energieneutrale woning genoemd, verbruikt uw woning weinig of geen energie voor verwarming, koeling, warm water en ventilatie. Maar wat kan u nu precies doen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden en wat zijn de voordelen van een BEN-woning?

Voordelen van een BEN-woning

Door een laag energiefactuur elke maand, betalen de extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie zichzelf terug! Daarnaast krijg u voor een BEN-woning onderstaande voordelen die in totaal kunnen oplopen tot meer dan €10.000:

  • Korting op onroerende voorheffing
  • E-peilpremie
  • Voordelige (energie)lening

Ook bij de renovatie of uitbreiding van een woning worden tegenwoordig strenge normen opgelegd. Onze ARW-vakmannen zorgen ervoor dat deze verbouwingswerken vlot verlopen en bovendien voldoen aan alle normen. Wij maken uw woning bijna-energieneutraal en garanderen minder energieverbruik.

Isolerende ramen van Deceuninck

PVC-ramen van Deceuninck voor een laag energieverbruik

Aan een bijna-energieneutrale woning zijn verschillende richtlijnen gekoppeld. Een van de richtlijnen verwijst naar isolerende ramen en daar hebben wij dé geschikte oplossing voor!

  • De U-waarde van de ramen mag maximaal 1.50 W/m2K bedragen.

Wat is onze oplossing? Isolerende en energiezuinige pvc-ramen van Deceuninck. Energiezuinige pvc-ramen van Deceuninck zijn van hoogstaande kwaliteit en garanderen uitstekende thermische en akoestische isolatie. Een goed isolerend raam in een verbouwing is een absolute must om energie te besparen.

De pvc-ramen van Deceuninck leveren meestal een U-waarde op tot 0.65 W/m2K. Bovendien zijn de pvc-ramen van Deceuninck beschikbaar in alle kleuren en stijlen zodat u bij ons zeker uw keuze kunt vinden!

Offerte aanvragen Contact opnemen

 

Deel dit bericht

Blog overzicht

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen