badge 25jaar

ARW Jouw Vakman verhuist naar nieuwe showroom in Lier

Afgelopen week is ARW Jouw Vakman verhuisd naar een nieuwe showroom. Deze locatie biedt veel potentieel aangezien het wordt gebruikt om alle producten uit te stallen voor potentiële klanten. In de nieuwe showroom komen alle verschillende mogelijkheden aan bod: ramen & deuren, badkamerrenovaties en totaalprojecten. 

Onze nieuwe showroom: Kesselsesteenweg 85 in Lier

De nieuwe showroom is ruimer en opvallender gelegen, aan de buitenzijde van een flauwe bocht, verderop de ring rond Lier naast Opel Hens. Op deze manier hopen we onze showroom nog meer in de kijker te zetten om meer bezoekers te trekken. Bovendien biedt de showroom veel parkeergelegenheid voor onze klanten. 

Onze nieuwe showroom in ingedeeld in verschillende zones om alle verschillende mogelijkheden duidelijk in beeld te brengen. We vinden het belangrijk om mee te denken met onze klant om zo hun droom te realiseren. De nieuwe showroom zorgt ervoor dat we dit kunnen waarmaken en tonen bij een eerste bezoek. We hebben nu de ruimte om al onze producten te tonen en onze klanten de best passende oplossing te bieden. 

 

 

Deel dit bericht

Blog overzicht

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen