badge 25jaar

Aluminium ramen Mechelen

Ben je je huis aan het renoveren of bezig met een nieuwbouwproject? ARW Jouw Vakman biedt verschillende aluminium ramen aan met diverse mogelijkheden voor bij je woning in Mechelen. Aluminium ramen zijn erg breed inzetbaat en onder andere erg geschikt voor grotere ramen. De aluminium ramen zijn van supersterk maar licht materiaal gemaakt. Verder heb je verschillende kleuren mogelijkheden bij onze aluminium ramen. Zo kan je een kleur kiezen voor de ramen maar ook verschillende kleuren voor de binnen- en buitenkant kiezen. Zo is er altijd een kleur aluminium raam dat perfect aansluit bij je woning in Mechelen!

Aluminium ramen plaatsen in Mechelen

Met meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van aluminium ramen en we verzorgen de gehele afwerking en plaatsing van de aluminium ramen bij jou thuis in de buurt van Mechelen. We kiezen onze partners zorgvuldig en onze aluminium ramen komen dan ook van Reynaers en Deceuninck wat garant staat voor een goede kwaliteit.

Bekijk ook eens: Aluminium ramen Antwerpen | Aluminium ramen Lier |  Aluminium ramen Mechelen | Aluminium ramen Willebroek

Voordelen aluminium ramen

Aluminium ramen beschikken over meerdere verschillende voordelen. Een aantal voordelen van de ramen sommen we hieronder voor je op. Mis je informatie, heb je vragen of behoefte aan advies? Laat het ons weten door contact op te nemen zodat we je zo snel en goed mogelijk verder kunnen helpen. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen om je mogelijkheden door te nemen.

  • Onderhoudsgemak: De aluminium ramen zijn makkelijk te onderhouden, gaan lang mee en zijn weerbestendig.
  • Kwalitatief materiaal: De aluminium ramen zijn een goede keuze voor grote raampartijen.
  • Brandveilig: Bij brand komen er geen schadelijke stoffen en gassen vrij
  • Isolerende werking: De thermisch geïsoleerde aluminium ramen kunnen besparen energie en kunnen daardoor energie kosten besparen.
  • Lange gebruiksduur: De aluminium ramen kunnen van lange levensduur zijn, het bevestigen van aluminium ramen kan dan ook een goede investering zijn

Aluminium ramen op maat plaatsen Mechelen

De aluminium ramen komen dus met diverse voordelen en zijn daarbovenop ook nog eens beschikbaar in diverse stijlen. Je kan de aluminium ramen namelijk in 400 variërende RAL-kleuren kiezen voor je woning in Mechelen.

Door nieuwe technologie zijn de aluminium ramen tegenwoordig ook verkrijgbaar in alle denkbare vormen voor verschillende soorten woningen. Daardoor zijn aluminium ramen erg geschikt voor bijvoorbeeld strakke, moderne klassieke en landelijke huizen. Met aluminium ramen zijn de mogelijkheden dus eindeloos!

Vraag meer informatie

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen