badge 25jaar

Aluminium ramen Mechelen

Bij ARW Jouw Vakman bieden onze aluminium ramen veel mogelijkheden voor uw nieuwbouw of renovatie. Aluminium ramen zijn slank, licht maar toch supersterk. Daarom zijn aluminium ramen ideaal voor bijvoorbeeld grote raampartijen. Bovendien zijn onze aluminium ramen steeds verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, met verschillende kleuren voor de binnen- en buitenkant. Zo kiest u altijd voor aluminium ramen die perfect bij de rest van uw woning passen.

Aluminium ramen plaatsen in Mechelen

We hebben ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van aluminium ramen. Wij zorgen voor het plaatsen en de afwerking van uw aluminium ramen in Mechelen. Hiervoor werken we steeds samen met Reynaers en Deceunicnk om optimale kwaliteit te garanderen voor de plaatsing van uw aluminium ramen en uw woning. 

Voordelen aluminium ramen

Het plaatsen van aluminium ramen heeft tal van voordelen. Wij sommen er alvast enkelen voor u op. Wilt u meer informatie over aluminium ramen, het plaatsen van aluminium ramen of prijzen van aluminium ramen? Of wenst u een vrijblijvende offerte voor aluminium ramen? Contacteer ons gerust.

  • Onderhoudsvriendelijk: onze aluminium ramen zijn gemakkelijk in onderhoud, zijn weerbestendig en hebben een lange levensduur.
  • Sterk materiaal: aluminium ramen zijn bijzonder geschikt voor grote raampartijen.
  • Brandveilig: al onze aluminium ramen zijn brandveilig waardoor er bij brand geen schadelijke gassen of stoffen vrijkomen.
  • Isolerend: door te kiezen voor onze thermisch geïsoleerde aluminium ramen kan je heel wat energie besparen.
  • Lange levensduur: aluminium ramen kennen een lange levensduur, waardoor het plaatsen van aluminium ramen een slimme investering is.

Onze realisaties

Aluminium ramen op maat in Mechelen

Naast de voordelen van aluminium ramen voor uw woning, zijn aluminium ramen ook beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren. Aluminium ramen van Reynaers en Deceunick zijn beschikbaar in 400 verschillende RAL-kleuren.

Door de geavanceerde en moderne technologie zijn aluminium ramen tegenwoordig ook beschikbaar in vrijwel alle vormen om voor elk type woning een oplossing te bieden. Zo is dit materiaal geschikt voor een strakke, moderne, klassieke én landelijke woning. Oneindig veel keuze dus.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor aluminium ramen in Mechelen?

Vraag een offerte aan Contacteer ons

Vraag meer informatie

Heb je hulp nodig?

Wij helpen je graag verder bij al je verbouwingswerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies en gerichte informatie van onze ervaren vakmannen.

Offerte aanvragen